nieuw verleden

kunstroute 

 

zie hier de folder van 2009

 

 

 

Het Knarbos ligt in de driehoek Lelystad, Almere, Zeewolde.
Het Knarbos is niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Het Knarbos is vanuit Lelystad te bereiken (Afslag 10 op de A6) door een paar kilometer op de Larserweg, de N302,  richting Harderwijk te rijden, en de Vogelweg, dat is de tweede weg rechts voorbij Luchthaven Lelystad, de N 706, in te slaan. Na enkele kilometers komt u bij de Knarweg (Knarbos Oost ligt dan rechts; om de ingang van Knarbos West te bereiken, moet u nog een klein stukje doorrijden, tot aan de Knardijk. Op de Knardijk vind u na 200 meter een parkeerplaats.
Vanuit Zeewolde is het Knarbos het eenvoudigst te bereiken door de Larserweg naar Lelystad te nemen, de N 302, en linksaf de Vogelweg in te rijden tot aan de Knarweg.
Vanuit Almere is het makkelijker om de A27 te nemen, afslag Almere-Hout. Bovenaan de afslag linksaf, in oostelijke richting. Rij dan door, voorbij het landschapskunstwerk De Aardzee. Daarna volgt de Knardijk en aan beide zijden het Knarbos.

 

Voor de werken van Willem Hoogeveen en Cor Sonke, neem afslag Nagele aan de A6.

 

Het Kamperhoekbos ligt ten westen van de Ketelbrug .
Ook het Kamperhoekbos is niet bereikbaar met openbaar vervoer.

De ingang van het Kamperhoekbos ligt aan de Visvijverweg; vanuit Almere/Lelystad te bereiken door op de A6 afslag 11 te nemen, Lelystad Noord. Vanaf daar richting Swifterbant, de Houtribweg. Na een kilometer of 6, vlak na het bordje Swifterbant, linksaf, de Kamperhoekweg. Bij de eerste rotonde rechtsaf, de Visvijverweg.
- Vanuit Emmeloord afslag 12, Swifterbant. Bij de eerste rotonde linksaf, de Visvijverweg.